Lidmaatschapskosten & inschrijven

Lidmaatschapskosten
Wij hanteren 4 lidmaatschappen, namelijk een volledig lid, nieuw lid, Volledig lid zonder toernooien & competitie, een Niet Spelend Lid (NSL) en een extern lid.

Type lidmaatschapOmschrijving
Volledig lid
€260,-
De lidmaatschapskosten voor een volledig lid bedragen €260,- per seizoen. Voor dit bedrag doe je dan mee aan de trainingen maar ook aan de competitie en toernooien die wij als vereniging bezoeken. Je bent hiervoor ook ingeschreven bij de Nederlandse American Football bond (AFBN) en de Rugby Club Waterland. De kosten voor een eventueel hotel en daarbij komend eten tijdens toernooien, betaal je zelf. 
Nieuw Lid
€100,-
Als nieuw lid mag je een seizoen lang mee trainen voor €100,- (dit is omgerekend ongeveer €2,50 per trainingsavond). Je speelt dan niet mee met de competitie of toernooien waar wij ons voor inschrijven. Wil je dit wel? Dat kan uiteraard! Indien je ook mee wil met een toernooi, ben je verplicht hierover te mailen naar de vereniging, opdat wij jou een toernooi bedrag van €5,- in rekening kunnen brengen. Omdat wij jou na een jaar ook moeten inschrijven bij Rugby Club Waterland en de kosten dan niet meer gedekt kunnen worden met enkel de constructie van een nieuw lid, word je na dit jaar stilzwijgend overgeschreven naar een volledig lidmaatschap. Je mag vanaf dat moment gebruik maken van alle faciliteiten (dus ook competitie en toernooien) zonder dat je hiervoor apart wordt gefactureerd.
Volledig lid zonder toernooien & competitie
€230,-
De lidmaatschapskosten voor een volledig lid zonder toernooien & competitie bedragen €230,- per seizoen. Voor dit bedrag doe je dan mee aan de trainingen maar niet aan de competitie en toernooien die wij als vereniging bezoeken. Wil je wel mee doen met een toernooi? Dat kan uiteraard! In dat geval ben je verplicht hierover te mailen naar de vereniging, opdat wij jou een toernooi bedrag van €5,- in rekening kunnen brengen. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Je bent voor dit bedrag ook ingeschreven bij de Nederlandse American Football bond (AFBN) en de Rugby Club Waterland. De kosten voor een eventueel hotel en daarbij komend eten, betaal je zelf.
Niet spelend Lid (NSL)
€40,-
Je kunt ook als Niet Spelend Lid (NSL) worden, dan steun je de vereniging of heb je bijvoorbeeld andere taken binnen de vereniging. Deze status kost €40,-. Je wordt ingeschreven bij de American Football bond (AFBN) maar speelt niet mee. Je vervult hierbij vaak een nevenfunctie of wil de vereniging op deze manier simpelweg steunen. Je kan altijd aanschuiven bij vergaderingen en andere bijeenkomsten. 
Extern lid (MWA)
€75,-
Speel je bij een andere vereniging, maar wil je onder onze licentie spelen? Dan ben je een extern lid en betaal je €75,-. Wij schrijven je dan in bij de AFBN maar je blijft wel hoofdlid bij je eigen vereniging. Op dit moment bieden wij deze constructie aan voor de Monkeys With Attitude (MWA).

Tenue
Wij schaffen een wedstrijdtenue aan met een beschikbaar nummer en in jouw maat. Je hebt de mogelijkheid dit tenue in bruikleen of in geheel eigendom aan te schaffen. Indien je een tenue aanschaft in bruikleen, dient het tenue met zorg te worden behandeld (let bijvoorbeeld goed op de was instructies). Wij brengen een klein percentage in rekening voor de slijtage tijdens gebruik, opdat wij daar een nieuw tenue van kunnen aanschaffen.

  Aanmeldformulier Purmerend Barbarians

  Welkom bij de Purmerend Barbarians! Met dit formulier schrijf je je in als lid bij de Purmerend Barbarians. De aanmelding is voor onbepaalde tijd, tot deze door jou (d.m.v. het invullen van het uitschrijfformulier op de website) of door ons, stopgezet wordt.

  De betaling van het lidmaatschap gaat middels automatische incasso, tenzij anders overeengekomen.

  --------------------------------------------------------------
  PERSONALIA

  --------------------------------------------------------------
  CONTACTGEGEVENS IN GEVAL VAN NOOD
  Wie mogen wij benaderen in geval jij je in een (levens)bedreigende toestand bevindt?  --------------------------------------------------------------
  INDIEN MINDERJARIG

  --------------------------------------------------------------
  LIDMAATSCHAP TYPE

  Soort lidmaatschap

  Gewenste aantal betalingstermijnen

  --------------------------------------------------------------
  FOTO
  Upload hier een duidelijke foto van jezelf. Deze wordt door de American Football Bond Nederland gebruikt als persoonsidentificatie en komt op je spelerspas te staan.